2017 M. LAIKRODŽIŲ MADOS

Šis praktiškas aksesuaras labai daug pasako apie patį laikrodžio savininką. Šiandien kiekvienas stileiva gali pasirinkti tokį laiktodį, kuris atitinka jo gyvenimo būdą. Kai kurie laikrodžiai mados pasaulyje net gi yra laikomi meno kūriniais, kadangi jų išskirtinumas žavi net labiausiai patyrusius specialistus. Taigi, kokius laikrodžius pasirinkę šiais metais, būsime tarp stilingiausių?
1. Minimalistinis
Minimalistinio stiliaus laikrodis tinka tiek studentams, tiek verslininkams. Šį sezoną švarus, neapkrautas stilius yra madingas ne tik kalbant apie aksesuarus. Būtent laikrodžių pasaulyje tai reiškia, kad nereikia jokių papildomų mygtukų ar blizgučių, o tik laiką rodančios rodyklės, nes juk laikrodžio paskirtis būtent tokia ir yra!
2. Klasikinis
Klasika tikriausiai visada bus kur nors mados viršūnėje ar bent labai netoli jos. Tokį stilių labiausiai mėgsta solidžios, subrendusios moterys. Mados namai kasmet pateikia vis naujų klasikinio stiliaus laikrodžių variacijų pavyzdžių. Kaip pamatas tokiam aksesuarui yra minimalistinio stiliaus dirželis ir šiek tiek įmantresnis laikrodžio pagrindas – apvalus, ovalus ar stačiakampis.
3. Švelniai rožinės ir geltonos spalvų gama
Rožinė aukso spalva šį sezoną iš mados kritikų sulaukė vien tik liaupsių. Pasirinkus šio atspalvio laikrodį, visai nesvarbu kokio stiliaus jis bus, galite drąsiai eksperimentuoti ir ieškoti sau labiausiai tinkančio ir patinkančio varianto.
4. Futuristinis stilius
2017 – aisiais į mados viršūnes grįžta seniau joje buvę laikrodžiai. Truputėlį pakeistas laikrodžio vidaus vaizdas, skaičių formos ar brūkšneliai vietoje jų – ir štai jums naujas, stilingas aksesuaras bet kokiai progai.
5. Masyvūs laikrodžiai
Šiais metasi masyvius ir didelius laikrodžius drąsiai gali rinktis ir vyrai ir moterys. Jie atrodo gana įdomiai ir patraukliai, nors kai kuriems atrodo, kad tokie maxi aksesuarai tinka tik vyrams. Griežtesnės formos laikrodis simbolizuoja savitumą ir padeda išsiskirti iš minios. Platesnis tokio laikrodžio dirželis, apjuosęs moters riešus, suteikia elegancijos ir atrodo ekspresyviai.
6. Išmanieji laikrodžiai
Išmanieji laikrodžiai neužleidžia savo pozicijų ir pasilieka norimiausių aksesuarų sąrašuose. Nors pagrindinis tokio laikrodžio reikalavimas yra būti „protingu“, moterų pageidavimu jie kuriami vis stilingesni ir įvairesni. Dabar išmanųjį laikrodį galite rinktis vadovaujantis įvairiais kriterijais: funkcijos, stilius, spalva, modelis, forma…
7. Laikrodis + papildoma apyrankė
Apyrankė kaip aksesuaras yra labai mėgstama mados ekspertų detalė. Dabar ypač populiaru apyrankę derinti kartu su laikrodžiu. Tinka įvairiausio stiliaus: ir metalinės, ir odinės ar suvertos iš karoliukų. Renkantis apyrankės ir laikrodžio derinį, laikrodis turėtų būti minimalistinio stiliaus, kadangi pagrindinis akcentas yra apyrankė.
8. Spalvų paletė
Naujų vėjų mados pasaulyje atpūtė jaunieji mados virtuozai. Tai jie išpopuliarino įvairiausių spalvų ir atspalvių laikrodžius. Galima rinktis ir ryškius, ir šviesenius atspalvius, svarbu, kad jie būtų pasteliniai. Blizgūs, žvilgantys ir panašūs atspalviai šį sezoną nemadingi.