2018 – ŲJŲ KARALIENĖ VIOLETINĖ SPALVA

Pasirinkta violetinė spalva turi savo prasmę. Ji yra magiška, ekspertų vadinama ultra violetine. Violetinė spalva atskleidžia kosmoso paslaptis, kviečia domėtis mums nežinomais reiškiniais. Violetinė yra labai gili ir reikšminga spalva, ji simbolizuoja viltį ir suteikia optimizmo.

Kaip dėvėti violetinius drabužius, kad pasiektumėte geriausią rezultatą? Štai keli patarimai.

Ryškią violetinę spalvą derinkite su jos pačios atspalviais. Dabar labai madinga nuo galvos iki kojų apsirengti panašios spalvos drabužiais, tad drąsiai renkitės violtinių atspalvių rūbais. Tikrai neliksite nepastebėta.

Naudokite tik kaip detalę. Jei esate kukli asmenybė, mėgstanti pastelines spalvas ir neiššaukiantį įvaizdį, tikriausiai neskubėsite rengtis violetinių rūbų. Bet šią spalvą galite naudoti kaip nedidelį akcentą. Iš karto pagyvinsite savo stilių, bet kartu ir išliksite ištikima savo įvaizdžiui.

Derinkite su kita ryškia spalva. Siekiant tikrai dėmesį traukiančio įvaizdžio, violetinę derinkite su kitomis ryškiomis spalvomis. Tai gali būti žalia, oranžinė, mėlyna ar raudona spalvos. Visiškai atvirkštinį efektą duoda balta, pilka ir juoda spalvos – jos prigesina, sušvelnina violetinę.

Leiskite violetinei karaliauti. Neužgožkite jos jokia kita spalva. Apsirengus violetinę suknelę ar kostiumėlį, įvaizdis nereikalauja jokių kitų ryškių ar masyvių detalių. Tad rinkitės minimalistinius aksesuarus ir batus.

Violetinė puikiai dera su įvairiais raštais, pavyzdžiui, gėlių motyvais. Violetinės spalvos drabužiai, padedngti gėlėmis atrodo itin moteriškai ir švelniai. Jei norite taip atrodyti, būtinai įsigykite gėlėtą violetinę suknelę.

Violetiniai gali būti ne tik drabužiai. Violetinę spalvą galite pritaikyti ir savo grožio rutinoje. Pavyzdžiui, tai gali būti violetinis nagų lakas, akių šešėliai, lūpų dažai… Atrodysite iš tiesų žaismingai ir stilingai.